Skyltar , egen designe..


Hjortar..

Det här är ögonblicket innan det kommer elva hjortar springande. Min matte var ju inte alls beredd på nåt överhuvud taget så jag tog det som att det bara var att springa efter . Tjo ho , vad det gick över gärdena .Jag är en liten men snabb rackare ,tur att det bara är fartglädjen jag vill åt ,och inte själva jakten .  Jag tröttnade efter ett stort gärde och vände snällt tillbaka .Min matte var jätte sur och vi gick snabbt hem igen . Det är så att när vi är hemma inne eller ute på tomten så har jag världens bästa matte  (i mina små ögon sett ) men i skog och mark finns det SÅ mycket annat som är roligare .Jag vet att min matte verkligen försöker att ändra på det .Och hon är så envis så kanske hon lyckas ,vem vet. Jag är inte så förståndig än med mina 16 månader , och med all leklust så finns det ändå hopp .Jag hör nämligen att min matte skryter om mig och mina framsteg Fast jag tror att hörseln påverkas av vindsuset i öronen när jag bjuder upp hjortarna till en dans....// HECTOR``Vad hjälper det att springa fort om man springer åt fel håll ! ´´

Dansa med hjortar..


Valpen lyssnar ...

Valpen lyssnar efter steg,
tycks alltid undra ..vem ?
Sen blir den så glad ,
när just du kommer hem !

sheltie valp


Vara hemmifrån..

Att vara borta för en mig som är en riktig hemma katt ,är en liten prövning. Vi har varit på konference i Kolmården i två dagar, bott på Vildmarkshotellet . En skön avkoppling då vi inte behövde jobba ihjäl oss ,utan tvärt om fick mycket ledig tid, och fick välja fri behandling på spa avdelningen. Och ätit gott. Vi kom hem med buss 17:00.Så jag hann lagom till min hundkurs som började 18.00.Hemma 22:00 , började packa om väskorna för dagen efter skulle jag åka med mitt tjejgäng till Sälen (11 stycken ) vi hade hyrt en hotellägenhet alldeles vid backen i Tandådalen. Men pga taskigt väder blev det inte så mycket åka av , men roligt hade vi.  Det bästa med att åka bort är att få komma hem!! 


   ``Kvinnor och katter gör som de vill , män och hundar är bara tvugna att leva med det.´´
                                                                                                                                  

Kamouflage..Var är Hector?


Åh, vad skönt!

Vad jag inte skrivit om förut är att vi har haft ett mål i tingsrätten.Vi begärde ersättning från vår förre hunds uppfödare. En tråkig historia.Vi har fått hjälp från SKKs jurister och från vår egen jurist som vi anlitade ,Tack !   VI FICK  RÄTT!!
ÅH , vad det känns skönt ,nu kan man släppa alla gamla bekymmer och slippa lägga ner energi på det.`` MÅNGA BRA ÅSIKTER OM HUNDAR KAN SÄGAS PÅ SKÄMT ,MEN DET ÄR INGET MOT DE DÅLIGA SOM SÄGS PÅ FULLT ALLVAR .´´

skogsgalleri


skulptur?


Skogens galleri...

Idag när vi var ut i skogen gick vi igenom ett skogsparti i en gammal hage.Det slog mig att det var som att gå i ett utomhusgalleri ,allt gammalt skrot,  såg ut som skulpturer. Hur tänkte folk förr ? Nu kan man ju lättare bli av med skrot på återbruk, men ändå. Naturen är åndå helt fantastisk ,titta bara på bilden på den gamla bil karossen ,den är nästan borta.


``Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad.´´

bilskrot..


Hera

Hittade en akvarell jag målade när Hera, vår lilla Rottis var valp. -06.


``Om man alltid gör som man alltid gjort ,kommer man alltid få det man redan fått.´´

Hera


Strömsholm...


Strömsholm är vackert..

Idag åkte vi på en vinter utflykt till Strömsholm. Skönt att bara åka dit för att man vill, och inte för att man har ett djur som är sjukt. ( Syftar förstås på djursjukhuset .  ) Många minnen dyker upp ...Tänker på min förra hund, Hera. En Rottweiler som bara blev 13 månader.En underbar hund på alla sätt.
Hector och jag gick runt stallarna och tittade på hästarna. Åkte vägen förbi Strömshols slott och Österängarna , där det brukar vara Grand National, på hemvägen .Det gula slottet lyste i snön ,jätte vackert.

``Var nyfiken - lägg tid på saker du brinner för ! ´´

Kärlek

Man tycker ju inte mindre om sin man för att man tycker mer om hunden!

Agility fast det är kallt om nosen.


Vinter agility..


mums !

Mums, nu luktar hela huset av blodpudding.Matte har lagat mutor till mig. Vi var upp i skogen i går och då var hela skogen full av rådjursspår.Jag glömde allt jag hade lärt mig,drog i kopplet som en IDIOT . Kontakten med matte kunde liknas med med amatörernas afton. Men idag var det som om det hade gått upp ett ljus istället, det kanske är som matte tror att jag blir så mycket intelligentare av tex grillad kyckling och blodpudding.Efter det att jag nästan knäckt min matte i går och hon bara tänkte ha min lill-husses dvärghamstrar som husdjur, så blev hon överdrivet tränings motiverad istället. (Hon kan vara riktigt envis ibland,  hon också.) Så idag tränade vi agility fast det var 15 grader kallt. Det var så roligt!!!  // Hector

RSS 2.0