Sötnos...


Nyfiken...


Igelkottar...

Kul med nya små kompisar. Hoppas inte det finns små löss bara som vill bo hos Hector istället!

Ont i benet....


Kul kille vi träffade på hotellet! eller...?


London..


Resa..

Resan till London var super lyckad ! Snacka om att man laddar batterierna. God mat och Guiness, mycket shopping. Det kan inte bli bättre.

`` I´m Not a Bitch.
I´m THE Bitch.
And  I´m Miss Bitch To You ! ´´

London..

Nu är det dags att packa väskan. I morgon bär det av till London!
I går när Hector och jag tränade agility, vi går en kurs på måndagar, så gjorde han sig rejält illa. Han hoppade av balans brädan och landade på vänster framben rakt på fyrkantsjärnet till stag under. Han gnällde till och ramlade, han försökte resa sig men benet bar inte. Då hinner man tänka väldigt mycket! Tur i oturen gick det snart över, jag masserade lite och kände att inget var brutet. Benet hade fått sig en kraftig smäll och han haltade lite. Jag lät honom långsamt gå över en gång till,  sen avbröt vi. I dag är han nog helt återställd, haltar iallafall inget.Vi har tagit det lugnt idag, de små liven kan ju inte berätta. En hund är ju dessutom expert på att mörka smärta.


Allmänlydnadsinstruktör !!


Äntligen!!!

Jag klarade allmänlydnadsinstruktörs utbildningen idag!!
Skönt !  Vi hade vår examination idag och alla sex som var med idag klarade det. Kul att lyssna på de andras redovisningar och uppvisning av deras projekt hund och förare. Jag var ganska lugn, jag kunde inte ha förberett mig mer. Det räckte gott och väl, jag är verkligen överlycklig !!

Hera


Skogen..


En skön skogspromenad..

Idag gick vi upp i skogen,mellan sol och regn. Hector är så duktig och går nära mig. Jag kan inte nog skryta om honom just nu! Det här hade jag aldrig trott för ett tag sedan.Envishet ger utdelning. Våren är verkligen en underbar tid.
Vi ska åka till London på onsdag, jag min man och yngsta sonen. Fast jag njuter mycket av att bara få vara med hunden som en skogsmulle, eller träna hund så har jag också en annan sida. Jag älskar att shoppa allt från kläder , smink till heminredning. Så det ska bli väldigt roligt att shoppa loss i London. Vi ska också passa på att se så mycket som möjligt.


 `` Det är ingen som har sagt att livet är lätt att leva, bara att det är värt det !! ´´

Kallt igen...


Hector..


Lottas Decibell..


Sista gången...

Tråkigt, för idag var det den sista kursdagen!. Men en väldigt positiv sak var att vi gjorde upp lite planer på en återträff och lite andra träningsträffar. Super roligt !  För det vore verkligen värdefullt att även i fortsättningen kunna hålla kontakten med de andra.Det finns bara möjligheter...!


RSS 2.0